Різото з артишоками

ДРУГІ СТРАВИ
638 Різото з артишоками
Фото - Різото з артишоками
інгредієнти:
  • Рис 2 скл.
  • Артишоки (нарізана серцевина) 2 скл.
  • Бульйон (м´ясний)
  • Вино біле сухе 0.3 скл.
  • Сир пармезан
  • Цибуля 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Зелень (петрушка)
  • Сіль
  • Спеції

У великій каструлі обсмажити кілька хвилин нарізану півкільцями цибулю. Потім додати шматочки артишоків і подрібнений часник. Продовжити обсмажувати. Додати рис і теж обсмажувати близько двох хвилин, доки рис не потемніє. Залити вино і, помішуючи, готувати, доки рідина не зникне повністю. Таку ж операцію варто проробити із м'ясним бульйоном. Підлити трохи бульйону і чекати, коли він вбереться рисом. Продовжувати додавати бульйон після того, як він "зникає". Коли рис стане кремового відтінку, страва вважається готовою. У кінці посолити, поперчити, додати зелень і тертий сир. Страва подається гарячою.

Рецепт приготовление поп корна в микроволновке. Рецепты приготовления блюд в микроволновке.

ЗдесьКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Кексы кофейные в микроволновкеУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов

Рецепты Приготовления: ореховая паста рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter