Різото з артишоками
- Рис 2 скл.
- Артишоки (нарізана серцевина) 2 скл.
- Бульйон (м´ясний)
- Вино біле сухе 0.3 скл.
- Сир пармезан
- Цибуля 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Зелень (петрушка)
- Сіль
- Спеції
У великій каструлі обсмажити кілька хвилин нарізану півкільцями цибулю. Потім додати шматочки артишоків і подрібнений часник. Продовжити обсмажувати. Додати рис і теж обсмажувати близько двох хвилин, доки рис не потемніє. Залити вино і, помішуючи, готувати, доки рідина не зникне повністю. Таку ж операцію варто проробити із м'ясним бульйоном. Підлити трохи бульйону і чекати, коли він вбереться рисом. Продовжувати додавати бульйон після того, як він "зникає". Коли рис стане кремового відтінку, страва вважається готовою. У кінці посолити, поперчити, додати зелень і тертий сир. Страва подається гарячою.
Рецепт приготовление поп корна в микроволновке. Рецепты приготовления блюд в микроволновке.
ЗдесьКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кексы кофейные в микроволновкеУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Рецепты Приготовления: ореховая паста рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter