Різото рибне
- Рис 1 скл.
- Вода 1.5 скл.
- Філе рибне (червоної риби) 300 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Помідор 1 шт.
- Вино сухе біле 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Спеції
- Сир 30 г
- Зелень
Рис ретельно промити протягом 10 хвилин під проточною водою.
Філе риби посолити, поперчити, скропити соком лимона, залишити маринуватися, доки готується все інше.
Цибулю дрібно нарізати.
Часник очистити і розрізати на чотири частини.
Перець порізати тонкою соломкою.
Помідор обдати окропом, зняти шкірку і подрібнити в пюре.
Сковороду розігріти з олією, викласти часник і обсмажити 2-3 хвилини, потім часник прибрати.
Додати цибулю і обсмажити 2-3 хвилини.
Потім додати перець, обсмажувати 3-5 хвилин.
Всипати рис і обсмажити рис з овочами 3-5 хвилин, постійно помішуючи.
Влити вино і смажити 4-5 хвилин.
Потім додати сіль, перець, спеції і томатне пюре, тушкувати, доки майже вся рідина не вбереться (близько 8-10 хвилин).
Потім влити 1 склянку води, накрити кришкою і тушкувати, доки рідина не вбереться, іноді рис помішувати.
Рибу порізати на невеликі шматочки.
У рис додати решту води, поверх рису викласти рибу, накрити кришкою і тушкувати до готовності рису, 13-17 хвилин. Після додавання риби рис не помішувати, щоб рибка залишалася зверху.
Вимкнути, дати постояти 3-5 хвилин.
Викладати обережно лопаточкою, намагаючись, щоб рис залишився внизу, а рибка зверху.
Посипати натертим пармезаном і зеленню.
Производство Черной Икры - холодные закуски с красной икрой. Холодные закуски.
www.recepti.biz.uaДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter