Різото рибне

ДРУГІ СТРАВИ
847 Різото рибне
Фото - Різото рибне
інгредієнти:
  • Рис 1 скл.
  • Вода 1.5 скл.
  • Філе рибне (червоної риби) 300 г
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Помідор 1 шт.
  • Вино сухе біле 2 ст.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Спеції
  • Сир 30 г
  • Зелень

Рис ретельно промити протягом 10 хвилин під проточною водою.

Різотто рибне інгредієнти Філе риби посолити, поперчити, скропити соком лимона, залишити маринуватися, доки готується все інше.


Різотто рибне Цибулю дрібно нарізати.

Часник очистити і розрізати на чотири частини.

Перець порізати тонкою соломкою.

фото Різотто рибне Помідор обдати окропом, зняти шкірку і подрібнити в пюре.

Різотто рибне Рис Сковороду розігріти з олією, викласти часник і обсмажити 2-3 хвилини, потім часник прибрати.

Різотто рибне Вода Додати цибулю і обсмажити 2-3 хвилини.

Потім додати перець, обсмажувати 3-5 хвилин.

Різотто рибне Філе рибне Всипати рис і обсмажити рис з овочами 3-5 хвилин, постійно помішуючи.

Влити вино і смажити 4-5 хвилин.

Різотто рибне Перець болгарський Потім додати сіль, перець, спеції і томатне пюре, тушкувати, доки майже вся рідина не вбереться (близько 8-10 хвилин).

Різотто рибне Цибуля ріпчаста Потім влити 1 склянку води, накрити кришкою і тушкувати, доки рідина не вбереться, іноді рис помішувати.

Рибу порізати на невеликі шматочки.

У рис додати решту води, поверх рису викласти рибу, накрити кришкою і тушкувати до готовності рису, 13-17 хвилин. Після додавання риби рис не помішувати, щоб рибка залишалася зверху.

Вимкнути, дати постояти 3-5 хвилин.

Викладати обережно лопаточкою, намагаючись, щоб рис залишився внизу, а рибка зверху.

Посипати натертим пармезаном і зеленню.

 

Производство Черной Икры - холодные закуски с красной икрой. Холодные закуски.

www.recepti.biz.uaДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter