Різото із в'яленими помідорами та петрушкою

ДРУГІ СТРАВИ
889 Різото із в'яленими помідорами та петрушкою
Фото - Різото із в'яленими помідорами та петрушкою
інгредієнти:
  • Рис (Арборіо) 1 скл.
  • Помідор (в´ялений на сонці) 100 г
  • Петрушка 1 пуч.
  • Олія оливкова (у якій зберігалися помідори) 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Базилік (сушений)
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Вино біле сухе 70 мл
  • Бульйон (овочевий) 3 скл.
  • Пармезан

Різотто з в'яленими помідорами і петрушкою інгредієнти Помідори нарізати середніми шматочками.

Різотто з в'яленими помідорами і петрушкою На оливковій олії обсмажити дрібно нарізану ріпчасту цибулю до прозорості.

фото Різотто з в'яленими помідорами і петрушкою Додати рис і на середньому вогні, помішуючи, обсмажувати декілька хвилин. Влити вино і на сильному вогні його випарити.

Різотто з в'яленими помідорами і петрушкою Рис Розділити бульйон на п'ять частин. На середньому вогні, помішуючи, вливати бульйон порціями, дочекатися, коли порція випарується і влити наступну. Готувати так до закінчення бульйону (приблизно 20-25 хвилин).

Різотто з в'яленими помідорами і петрушкою Помідор Перед останньою порцією бульйону, різото посолити, поперчити, додати базилік.

Різотто з в'яленими помідорами і петрушкою Петрушка Додати подрібнену у блендері петрушку.

Різотто з в'яленими помідорами і петрушкою Олія оливкова Додати в'ялені помідори, нарізані невеликими шматочками.

Різотто з в'яленими помідорами і петрушкою Цибуля ріпчаста Перемішати.

Різотто з в'яленими помідорами і петрушкою Базилік Подавати на розігрітих тарілках, посипавши тертим пармезаном. 

 

Рецепты Рождество 2017Проверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины

Готовим со вкусом: кулинарные рецепты с фотографиями.

Салат Мимоза недорого: мимоза салат. Как приготовить вкусный шашлык.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter