Різото із в'яленими помідорами та петрушкою


- Рис (Арборіо) 1 скл.
- Помідор (в´ялений на сонці) 100 г
- Петрушка 1 пуч.
- Олія оливкова (у якій зберігалися помідори) 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Базилік (сушений)
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Вино біле сухе 70 мл
- Бульйон (овочевий) 3 скл.
- Пармезан
Помідори нарізати середніми шматочками.
На оливковій олії обсмажити дрібно нарізану ріпчасту цибулю до прозорості.
Додати рис і на середньому вогні, помішуючи, обсмажувати декілька хвилин. Влити вино і на сильному вогні його випарити.
Розділити бульйон на п'ять частин. На середньому вогні, помішуючи, вливати бульйон порціями, дочекатися, коли порція випарується і влити наступну. Готувати так до закінчення бульйону (приблизно 20-25 хвилин).
Перед останньою порцією бульйону, різото посолити, поперчити, додати базилік.
Додати подрібнену у блендері петрушку.
Додати в'ялені помідори, нарізані невеликими шматочками.
Перемішати.
Подавати на розігрітих тарілках, посипавши тертим пармезаном.
Рецепты Рождество 2017Проверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Готовим со вкусом: кулинарные рецепты с фотографиями.
Салат Мимоза недорого: мимоза салат. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter