Різото із курячої печінки
- Рис 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Бульйон 1 скл.
- Горошок зелений
- Печінка куряча 200 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Спеції
Відварити 500 г рису.
Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на тeртці. Приготувати засмажку.
Помідори покласти на 1 хв у киплячу воду, вийняти, зняти шкірку. Порізати кубиками і додати до готової засмажки. За помідорами додати бульйон.
Потім туди ж викласти готовий рис, за рисом можна додати зелений горошок. Останньою додати курячу печінку. Посолити, поперчити. Прогріти до готовності печінки.
Кондитерские формы - кекс без масла и маргарина. Кексы в магазине Rozetka.
Салат из Курицы с сыромА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
recepti.biz.uaРецепты шашлыков на любой вкус. Удивите друзей, порадуйте близких! Смелее
Рецепты с фото: рецепт пампушек с фото.
Рецепты для ужина - как приготовить почки говяжьи. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты С Фото на любой вкус - торты без выпечки рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter