Різото із куркою та карі
- Рис 1 скл.
- Філе куряче 2 шт.
- Овочі (асорті заморожене) 450 г
- Вершки (35%) 50 мл
Нарізати шматочками куряче філе і обсмажити у вершковому маслі на сильному вогні 2-3 хв.
Порубати часник, додати до м'яса, посипати приправою Карі і смажити на помірному вогні 2-3 хв.
Порізати скибочками печериці, додати до м'яса.
Коли печериці злегка обсмажаться, до напівготовності (2-3 хв), всипати у каструлю заморожені овочі (можна не розморожуючи), все перемішати, посолити 1-1,5 ч. л. йодованої солі, закрити кришкою і злегка протушкувати.
Коли овочі стануть м'якими, всипати 1 склянку рису, все перемішати, добре прогріти рис, щоб він був розпеченим, потім влити 2 скл. окропу, 50 мл вершків, все злегка перемішати, рис розрівняти, закрити кришкою і залишити на повільному вогні до готовності.
Готовність перевірити, зробивши виделкою дірочку у середині каструлі, якщо на дні приблизно 0,5 см рідини, то різото готове.
Воно має ще "дійти" на плиті при закритій кришці 5-7 хв.
Готовим со вкусом - салати з серцем.
Что подарить коллеге на Рождество: рецепты выпечки на рождество.
recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кулинарные рецепты первые блюда. Кулинарные рецепты первые блюда лук.
Спартак в картинках. Картинки футбольного клуба Спартака.
Кулинарные рецепты: рецепты рождество. Танцы-повторялки для детей.
recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter