Різото із куркою, грибами та цибулею пореєм
- Філе куряче 250 г
- Печериці (заморожені) 400 г
- Цибуля порей 1 шт.
- Вершки 100 мл
- Вино біле сухе 100 мл
- Часник 1 зуб.
- Масло вершкове 30 г
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Базилік сушений
- Приправа (сухі трави)
- Бульйон курячий 1.3 л
- Сир твердий
Відварити куряче філе у 1,5 л води.
На розігрітій оливковій олії протягом 3-4 хвилин обсмажити зубчик часнику, потім вийняти його і викинути.
Додати цибулю порей, нарізану півкільцями.
Відварене філе розібрати на шматочки. Гриби розморозити, підігріти і випарити зайву воду. До цибулі порею додати шматочки філе, гриби, вершкове масло і перемішати. Тушкувати протягом 5 хвилин.
Додати рис.
Влити вино і тушкувати до випаровування вина.
Посолити, додати спеції, перемішати.
Потім по 1 ополонику влити курячий бульйон, бульйон повинен покривати рис, коли бульйон випарується, влити наступний ополоник, таким чином вилити всю порцію бульйону і готувати різото протягом 15-20 хвилин.
У кінці приготування влити вершки, дати їм випаруватися.
Посипати різото частиною сиру і перемішати, решту сиру використати при подачі страви.
Готову страву викласти на підігріту тарілку (щоб уникнути прилипання рису), посипати сиром і подати.
Праздничные рецепты - смачна кутя рецепт. Ищете диетические рецепты? Узнай.
Рецепты тортов - ореховый торт без муки рецепт. Вкуснейшие рецепты тут.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пончиков на кефире.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты тортов без выпечки. Торт В Мультиварке Рецепты.
Вкусные легкие блюда тут
Кулинарные рецепты от Tramontina: медовик рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter