Різото із фореллю
- Рис 300 г
- Форель (філе) 200 г
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Морква 1 шт.
- Вино біле сухе 50 г
- Масло вершкове 70 г
- Бульйон (рибний, курячий) 600 г
- Сіль
Рибу вимити, обсушити серветками. Покласти у форму, скропити олією, обтерти сіллю і поставити в духовку, нагріту до 180 градусів. Запікати 20-30 хвилин.
Остиглу форель розібрати на невеликі шматочки.
У розігріту сковороду покласти масло (50 г).
Моркву очистити, натерти на тертці і злегка обсмажити на вершковому маслі.
У сковороду влити вино, збільшити вогонь і готувати доки алкоголь не випарується.
Всипати непромитий рис, постійно помішувати, доки кожна рисинка не просочиться олією і не стане прозорою.
Влити у рис 2 ополонника киплячого бульйону, помішувати, доки бульйон не вбереться у рис. Готувати різотто 20 хвилин, постійно помішуючи, і вливаючи по ополоннику бульйону у міру того, як бульйон буде вбиратися у рис.
За кілька хвилин до готовності додати до рису форель, залишене (20 г) вершкове масло, акуратно перемішати дерев'яною лопаточкою, посолити.
Готове різото накрити кришкою, дати настоятися 1-2 хвилини і відразу подати до столу.
Пицца тесто начинка здесь
Мультиварка Philips: рецепт мясо с черносливом в духовке.
Диетические блюда из говядины рецепты с фотоДиетические продукты питания. Диетические продукты
Приготовление пиццы в картинках здесь
Вышивать легко - кулинарные рецепты с фотографиями. Срочное фото. Срочная полиграфия.
Осетинские пироги на заказ - салат черепаха с фото. Готовим со вкусом.
Рецепт домашнего печенья на смальцеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты С Фото на любой вкус - карп рецепты приготовления с фото.
ЗдесьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter