Різото із Фертошентміклоса
674
інгредієнти:
- Рис 150 г
- Курка 100 г
- Овочі (цибуля ріпчаста, цибуля зелена, цибуля порей, морква)
- Помідор 1 шт.
- Кубик бульйонний (курячий) 1 шт.
- Приправа (карі, базилік)
Відварити рис як зазвичай, але у воду додати бульйонний кубик.
На сковорідці із перцем та сіллю обсмажити шматочки курки (завтовшки не більше 1 см) - 2-3 хв.
У сковорідку покласти нарізану цибулю і натерту моркву, обсмажити. Додати порізаний вузькими смужками помідор.
У цю ж сковорідку додати відварений рис, посипати карі, базилік, трави і приправи.
Все перемішати і подати.
Кекс без масла и маргарина в духовкеУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Соус для заправки салата. Заправка для фруктового салата.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі