Різото із червоною рибою і креветками
- Філе червоної риби 350 г
- Креветки (великі) 6 шт.
- Бульйон (рибний) 600 мл
- Вершки 110 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Спеції (суміш італійських трав, орегано, базилік)
- Зелень (свіжа, базилік, зелена цибуля)
- Сир м´який 50 г
Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити у невеликій кількості олії до прозорості (близько 4 хвилин).
Додати нарізане смужками або кубиками філе риби.
Всипати рис, готувати, помішуючи, 1 хвилину.
Влити 200 мл бульйону, готувати на маленькому вогні часто помішуючи, доки рис не вбере всю рідину. Додавати бульйон по 200 мл і готувати до повного всмоктування, близько 20 хвилин.
Креветки відварити у киплячій підсоленій воді близько 3 хвилин, очистити і нарізати невеликими шматочками, зелень подрібнити.
Додати в різото, посолити, додати спеції, перемішати.
Влити вершки, довести до кипіння і відразу вимкнути, посипати тертим сиром і перемішати.
При подачі до столу посипати сиром і прикрасити.
ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Готовим со вкусом: первые блюда рецепт с фото. Первые блюда.
Соусы заправки салатов. Салат цезарь заправка салата.
Картошка В Мультиварке Рецепты: салаты с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торт спартак. Спартак в магазине LAMODA.
Поможем выйти замуж в Германию - медовик рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter