Різнокольорові фаршировані перчики з горішками
- Перець болгарський червоний 3 шт.
- Перець болгарський жовтий 3 шт.
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Горіхи арахіс 0.5 скл.
- Горіхи волоські 0.5 скл.
- Родзинки без кісточок 0.5 скл.
- Яловичина (м´якоть) 200 г
- Рис 0.5 скл.
Підготувати перець, моркву і цибулю.
Нарізати яловичину для подальшої перекрутки на м'ясорубці.
Почистити перець так, щоб вийшли кришечки-квіточки.
Промити рис.
Натерту на крупній тертці моркву і дрібно нарізану цибулю викласти на сковорідку, злегка обсмажити.
Перемолоти на м'ясорубці горіхи - арахіс і волоські разом.
І разом з промитими родзинками викласти до моркви і цибулі на 2 хвилини.
М'ясо пропустити крізь м'ясорубку.
Викласти на сковорідку до моркви, цибулі, горішків і родзинок на 5 хвилин, перемішати.
Потім зверху викласти промитий рис теж хвилин на 5.
Все добре перемішати і вимкнути.
Викласти в каструлю перець.
Начинити їх отриманим фаршем.
Накрити кришечками-"квіточками" навпаки (на червоні перчики покласти жовті кришечки, на жовті-червоні кришечки), налити в каструлю води трохи нижче перчиків, посолити і, закривши кришкою, тушкувати 30 хвилин.
Готові різнокольорові перчики викласти у глибоку посудину.
Посипати горішками.
Готовим со вкусом: рецепт салата белочка. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Приготовление канапе шпажкахКоктейли и домашнее приготовление вин
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter