Різнокольорові фаршировані перчики з горішками

ДРУГІ СТРАВИ
783 Різнокольорові фаршировані перчики з горішками
Фото - Різнокольорові фаршировані перчики з горішками
інгредієнти:
  • Перець болгарський червоний 3 шт.
  • Перець болгарський жовтий 3 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Горіхи арахіс 0.5 скл.
  • Горіхи волоські 0.5 скл.
  • Родзинки без кісточок 0.5 скл.
  • Яловичина (м´якоть) 200 г
  • Рис 0.5 скл.

Різнокольорові фаршировані перчики з горішками інгредієнти Підготувати перець, моркву і цибулю.

Різнокольорові фаршировані перчики з горішками

фото Різнокольорові фаршировані перчики з горішками Нарізати яловичину для подальшої перекрутки на м'ясорубці.

Різнокольорові фаршировані перчики з горішками Перц болгарський червоний Почистити перець так, щоб вийшли кришечки-квіточки.

Різнокольорові фаршировані перчики з горішками Перець болгарський жовтий Промити рис.

Різнокольорові фаршировані перчики з горішками Морква Натерту на крупній тертці моркву і дрібно нарізану цибулю викласти на сковорідку, злегка обсмажити.

Різнокольорові фаршировані перчики з горішками Лукрепчатий Перемолоти на м'ясорубці горіхи - арахіс і волоські разом.

Різнокольорові фаршировані перчики з горішками Горіхи арахіс І разом з промитими родзинками викласти до моркви і цибулі на 2 хвилини.

Різнокольорові фаршировані перчики з горішками Горіхи волоські М'ясо пропустити крізь м'ясорубку.

Різнокольорові фаршировані перчики з горішками Ізюм без кісточок Викласти на сковорідку до моркви, цибулі, горішків і родзинок на 5 хвилин, перемішати.

Різнокольорові фаршировані перчики з горішками Яловичина Потім зверху викласти промитий рис теж хвилин на 5.

Різнокольорові фаршировані перчики з горішками Рис Все добре перемішати і вимкнути.

Різнокольорові фаршировані перчики з горішками Викласти в каструлю перець.

Різнокольорові фаршировані перчики з горішками Начинити їх отриманим фаршем.

Різнокольорові фаршировані перчики з горішками Накрити кришечками-"квіточками" навпаки (на червоні перчики покласти жовті кришечки, на жовті-червоні кришечки), налити в каструлю води трохи нижче перчиків, посолити і, закривши кришкою, тушкувати 30 хвилин.

Різнокольорові фаршировані перчики з горішками Готові різнокольорові перчики викласти у глибоку посудину.

Різнокольорові фаршировані перчики з горішками Посипати горішками.

Готовим со вкусом: рецепт салата белочка. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Приготовление канапе шпажкахКоктейли и домашнее приготовление вин

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter