Різнобарвний смак Італії
- Макаронні вироби (гнізда) 250 г
- Помідор 3 шт.
- Перець болгарський (червоний) 0.5 шт.
- Квасоля (заморожена) 100 г
- Кабачок (цукіні) 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Соус ("Песто Россо") 40 г
- Олія оливкова 50 г
- Цибуля червона 0.5 шт.
Відварити макарони до готовності. Варити 6-8 хвилин. Відкинути на дуршлак і залишити на 10 хвилин.
Помідори надрізати хрестоподібно і помістити в гарячу воду, щоб зняти з них шкірку.
Нарізати цукіні довгими, тонкими смужками.
Обсмажити смужки цукіні в глибокій сковороді з оливковою олією.
Цибулю нарізати півкільцями і додати до цукіні.
Квасолю відварити до готовності.
Перець нарізати довгими смужками і додати на сковороду.
Готову квасолю додати до овочів.
Моркву нарізати довгими смужками і додати до останньої, щоб вона зберегла твердість.
Помідори дрібно нарізати, викласти у піалу і додати велику ложку соусу "Песто Россо".
До овочів додати томати з соусом, макарони, все перемішати.
Дати настоятися хвилин 5.
Домашний Йогурт VIVO: как дома сделать йогурт без йогуртницы. Закваски для йогурта Yogurton.
Закупка-продажа сельхозпродукции - рецепт смачного торта. Рецепт картофельных оладьев.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter