Різнобарвний смак Італії

ДРУГІ СТРАВИ
693 Різнобарвний смак Італії
Фото - Різнобарвний смак Італії
інгредієнти:
  • Макаронні вироби (гнізда) 250 г
  • Помідор 3 шт.
  • Перець болгарський (червоний) 0.5 шт.
  • Квасоля (заморожена) 100 г
  • Кабачок (цукіні) 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Соус ("Песто Россо") 40 г
  • Олія оливкова 50 г
  • Цибуля червона 0.5 шт.

Різнобарвний смак Італії інгредієнти

Різнобарвний смак Італії Відварити макарони до готовності. Варити 6-8 хвилин. Відкинути на дуршлак і залишити на 10 хвилин.

фото Різнобарвний смак Італії Помідори надрізати хрестоподібно і помістити в гарячу воду, щоб зняти з них шкірку.

Різнобарвний смак Італії Макаронні вироби Нарізати цукіні довгими, тонкими смужками.

Різнобарвний смак Італії Помідор Обсмажити смужки цукіні в глибокій сковороді з оливковою олією.

Різнобарвний смак Італії Перець болгарський Цибулю нарізати півкільцями і додати до цукіні.

Різнобарвний смак Італії Квасоля Квасолю відварити до готовності.

Різнобарвний смак Італії Кабачок Перець нарізати довгими смужками і додати на сковороду.

Різнобарвний смак Італії Морква Готову квасолю додати до овочів.

Різнобарвний смак Італії Соус Моркву нарізати довгими смужками і додати до останньої, щоб вона зберегла твердість.

Різнобарвний смак Італії Олія оливкова Помідори дрібно нарізати, викласти у піалу і додати велику ложку соусу "Песто Россо".

Різнобарвний смак Італії Лук червоний До овочів додати томати з соусом, макарони, все перемішати.

Різнобарвний смак Італії Дати настоятися хвилин 5.

Домашний Йогурт VIVO: как дома сделать йогурт без йогуртницы. Закваски для йогурта Yogurton.

Закупка-продажа сельхозпродукции - рецепт смачного торта. Рецепт картофельных оладьев.

майонез домашний рецепт