Різдвяна качка у вишнево-винному соусі
- Качка 1 шт.
- Бадьян 5 шт.
- Кориця (паличка) 2 шт.
- Гвоздика (мелена)
- Сіль
- Картопля 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Вишня (без кісточок) 300 г
- Вино червоне сухе 300 мл
- Цукор 2 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
Коренеплоди та цибулю нарізати на великі шматочки. Покласти у форму для запікання, полити 2 ст. л. олії, посипати половиною пряної суміші, посолити і поперчити. Перемішати.
Качку помити під холодною водою, витерти насухо. Змастити 1 ст. л. олії, посолити і поперчити у середині і зовні, натерти другою половиною пряної суміші.
Покласти у форму поверх овочів. Додати до форми 2 палички кориці.
Щільно накрити форму фольгою і поставити у розігріту до 180 градусів духовку. Запікати 2 години.
Приготувати соус. Покласти у ковшик вишню, цукор, корицю і бадьян. Залити вином і поставити на вогонь. Довести до кипіння і варити, доки соки у ковшику не придбають консистенцію сиропу, близько 30 хвилин.
Відлити із ковшика 3 ст. л. сиропу і відставити у сторону. Решту соусу зберігати теплим до подачі.
Після закінчення цього часу остаточно зняти з форми фольгу і змастити качку вишневим сиропом. Відправити у духовку, збільшити температуру до 220 градусів і запікати качку, доки шкіра не стане рум'яною, близько 15 хвилин.
Консервация овощи. Консервации овощей- рецепт.
Рецепты салатов на любой вкус - салат белочка рецепт.
Рецепты Приготовления - салати з мясом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Пирог Песочный с яблоками рецептпирог песочный с яблоками
Рецепт шоколадного кекса на сметанеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Готовим со вкусом: рецепты выпечка в микроволновой печи. Рецепты Приготовления.
recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепт домашний майонез. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter