Різдв'яна індичка фарширована журавлиною

ДРУГІ СТРАВИ
722 Різдв'яна індичка фарширована журавлиною
Фото - Різдв'яна індичка фарширована журавлиною
інгредієнти:
  • Філе куряче (копчене, в нарізці) 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
  • Селера черешкова 2 шт.
  • Індичка 4 кг
  • Журавлина (сушена) 0.5 скл.
  • Цедра апельсина (терта) 3 ст.л.
  • Яйце 1 шт.
  • Крихта хлібна 2.5 скл.
  • Чебрець (свіжий) 2 ст.л.
  • Соус (журавлинний) 0.5 скл.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Селеру і грудку порізати соломкою, цибулю півкільцями і обсмажити до м'якості.

 

Начинка - змішати грудку і овочі, суху журавлину, натерту шкірку апельсина, чебрець, яйце, журавлинний соус і хлібну крихту. Вимити індичку і обсушити.

Начинити індичку й укласти на тарілку для запікання.

Запікати при температурі 180 градусів 2,5 години (індичка на 4 кг). Або за інструкцією на пакеті (все залежить від ваги). 

 

Рецепты салатов на любой вкус: мясные салаты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Как правильно питаться в петров пост рецепт. Рецепт пост.

Рецепты панакоты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Как приготовить шоколад - рецепты вкусных салатов.

Рецепты салатов из моркови по-корейски с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Как приготовить летний салат - салат с морепродуктами рецепт. Рецепты Приготовления.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter