Різдв'яна індичка фарширована журавлиною
- Філе куряче (копчене, в нарізці) 6 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Селера черешкова 2 шт.
- Індичка 4 кг
- Журавлина (сушена) 0.5 скл.
- Цедра апельсина (терта) 3 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Крихта хлібна 2.5 скл.
- Чебрець (свіжий) 2 ст.л.
- Соус (журавлинний) 0.5 скл.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Селеру і грудку порізати соломкою, цибулю півкільцями і обсмажити до м'якості.
Начинка - змішати грудку і овочі, суху журавлину, натерту шкірку апельсина, чебрець, яйце, журавлинний соус і хлібну крихту. Вимити індичку і обсушити.
Начинити індичку й укласти на тарілку для запікання.
Запікати при температурі 180 градусів 2,5 години (індичка на 4 кг). Або за інструкцією на пакеті (все залежить від ваги).
Рецепты салатов на любой вкус: мясные салаты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Как правильно питаться в петров пост рецепт. Рецепт пост.
Рецепты панакоты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Как приготовить шоколад - рецепты вкусных салатов.
Рецепты салатов из моркови по-корейски с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Как приготовить летний салат - салат с морепродуктами рецепт. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter