Різа-кюфта
762
інгредієнти:
- Баранина 600 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Масло вершкове 70 г
- Оцет (виноградний) 1 ст.л.
- Томатна паста 30 г
- Зелень (кріп або кінза)
- Цукор 1 ст.л.
Із баранини і цибулі приготувати фарш, посолити, поперчити і на 30 хвилин поставити на холод.
Потім із фаршу зробити маленькі кульки і обсмажити їх в олії.
Окремо обсмажити дрібно нарізану цибулю.
Додати томат, трохи води (або якщо є бульйон), цукровий пісок, оцет, сіль, перець і як слід все розмішати.
Тушкувати на повільному вогні 3-5 хвилин.
Потім полити соусом м’ясо, накрити кришкою і поставити на дуже повільний вогонь на 10-15 хвилин.
Перед подачею посипати зеленню.
ЗдесьКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Простые рецепты - рецепт салата з язиком.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі