Різа-кюфта

ДРУГІ СТРАВИ
762 Різа-кюфта
Фото - Різа-кюфта
інгредієнти:
  • Баранина 600 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Масло вершкове 70 г
  • Оцет (виноградний) 1 ст.л.
  • Томатна паста 30 г
  • Зелень (кріп або кінза)
  • Цукор 1 ст.л.

Із баранини і цибулі приготувати фарш, посолити, поперчити і на 30 хвилин поставити на холод.

Потім із фаршу зробити маленькі кульки і обсмажити їх в олії.

Окремо обсмажити дрібно нарізану цибулю.

Додати томат, трохи води (або якщо є бульйон), цукровий пісок, оцет, сіль, перець і як слід все розмішати.

Тушкувати на повільному вогні 3-5 хвилин.

Потім полити соусом м’ясо, накрити кришкою і поставити на дуже повільний вогонь на 10-15 хвилин.

Перед подачею посипати зеленню.

ЗдесьКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Простые рецепты - рецепт салата з язиком.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter