Рисово-овочева "Селянка"
- Капуста білоголова 400 г
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський (червоний) 1 шт.
- Печериці (консервовані, різані) 0.5 бан.
- Рис (пропарений) 1 скл.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Сосиски 5 шт.
- Сіль
- Хмелі-сунелі
- Олія оливкова
Капусту, цибулю і перець почистити, помити і нашаткувати.
Моркву промити, очистити і натерти на крупній тертці.
Всі овочі викласти в розігріту сковороду і смажити до напівготовності.
Зварити рис.
Потім додати гриби і нарізані кружечками сосиски. Перемішати і тушкувати під кришкою хвилин 10. Потім посолити за смаком і додати хмелі.
Додати варений рис і заправити його соєвим соусом. Перемішати і тушкувати ще хвилин 5.
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепти блюд на кожен день. Закупка рецепты.
Рецепты салатов на любой вкус - салат з куркою та грибами. Поилки для домашней птицы.
А каков Ваш характер - рецепты бездрожжевого теста для хлеба.
Рецепты с малиной: рождественские блюда рецепты.
Рецепты морепродукты салаты http://recepti.biz.ua
Легкие блюда на каждый деньБлюда В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Танцы-повторялки для детей - праздничные закуски на новый год. Праздничные закуски.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты индийской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter