Рисовий пудинг із куркою
- Курка (індичка) 0.5 шт.
- Рис 0.75 скл.
- Йогурт (без добавок, не солодкий) 1000 г
- Борошно 1 ст.л.
- Сіль, перець
- Мускатний горіх
- Масло 100 г
- Яйце 3 шт.
- Бульйон курячий
Зварити курку, вийняти всі кісточки.
На маслі спасерувати борошно, увесь час помішуючи на маленькому вогні. Влити 2-3 ополоники бульйону, у якому варилася курка, а коли загусне трохи, зняти з вогню.
Коли трохи охолоне бешамель, додати рис, яйця, йогурт, сіль, перець, мускатний горіх і все перемішати.
На дно деко розкласти шматочки м'яса.
Зверху залити соусом та в духовку до золотистої скоринки.
Интернет-магазин вышиванок - торт вышиванка рецепт.
Бисквит В Мультиварке Рецепты: рецепты праздничных закусок с фото.
Варенье в магазине Утконос: черничное варенье. Купить Варенье.
Кулинарные рецепты на любой вкус - кулинарный сайт. Готовим со вкусом.
Крем из сгущенного молока и сметаныКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Онлайн запись к диетологу - диетолог светлана фус сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter