"Рисовичок"
645
інгредієнти:
- Яловичина 1 кг
- Рис 100 г
- Цибуля 2 шт.
- Яйце 2 шт.
- Вода 100 мл
- Борошно 150 г
- Жир
- Сіль
- Перець
М'ясо пропустити через м'ясорубку, додати яйця, сіль, перець, відварений рис, воду. Добре вимішати. Сформувати овальні коржики. Запанірувати в борошні, вмочити в збите яйце і підсмажити.
Рецепты салатов на любой вкус - салаты новинки рецепты. Готовим со вкусом.
Кульки з ниток ютубкульки
Приготовление блюд из яиц. Технология приготовления блюд из яиц.
Рецепты заварного крема. Рецепт заварного крема для вафель.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі