"Рисовичок"

ДРУГІ СТРАВИ
636 "Рисовичок"
Фото -
інгредієнти:
  • Яловичина 1 кг
  • Рис 100 г
  • Цибуля 2 шт.
  • Яйце 2 шт.
  • Вода 100 мл
  • Борошно 150 г
  • Жир
  • Сіль
  • Перець

М'ясо пропустити через м'ясорубку, додати яйця, сіль, перець, відварений рис, воду. Добре вимішати. Сформувати овальні коржики. Запанірувати в борошні, вмочити в збите яйце і підсмажити.

Рецепты салатов на любой вкус - салаты новинки рецепты. Готовим со вкусом.

Кульки з ниток ютубкульки

Приготовление блюд из яиц. Технология приготовления блюд из яиц.

Рецепты заварного крема. Рецепт заварного крема для вафель.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter