Рисові "nouilles" із кальмаром по-китайськи
- Локшина рисова ("NOUILLES") 200 г
- Кальмар 5 шт.
- Перець салатний 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Цибуля порей 0.33 шт.
- Імбир (свіжий) 50 г
- Селера (стеблова) 3 шт.
- Соєвий соус
- Херес (біле сухе вино) 50 г
- Цукор коричневий
- Оцет (рисовий)
- Перець червоний (гострий)
Очищені тушки кальмарів занурити у киплячу воду і через кілька секунд витягнути.
Підготувати і почистити овочі.
Часник і імбир дрібно нарізати.
Порей і салатний перець нарізати великими смужками.
Селеру - кружечками.
На розігрітій сковороді на олії обсмажити злегка часник з імбиром (2-3 хв), додати порей, перець салатний і селеру і тушкувати, помішуючи, близько 10 хв.
Додати вино, соєвий соус, рисовий оцет, цукор, перець, тушкувати хвилин 5-7.
Додати нарізаний тонкими півкільцями кальмар і тушкувати близько 2-3 хв.
У киплячій воді відварити "NOUILLES" (10 хв), відкинути на дуршлак.
Перемішати з кальмаром, скропити кунжутною олією і подати.
Новогодний праздничный стол какие блюда готовить в год свиньи. Новогодние праздничные блюда.
http://recepti.biz.ua торт без выпечки из печенья
Ювелирный 1919: украшения для торта из крема. Купить кондитерку.
Рецепт приготовления плов с бараниной. Секреты приготовления узбекского плова. видео.
Купить Миксеры с Доставкой: домашний майонез миксером видео. Как приготовить домашний майонез.
Рецепты с творогом фотоНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом
Традиции питания американской кухни. Фильм американская кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter