Рисові "nouilles" із кальмаром по-китайськи

ДРУГІ СТРАВИ
677 Рисові "nouilles" із кальмаром по-китайськи
Фото - Рисові
інгредієнти:
  • Локшина рисова ("NOUILLES") 200 г
  • Кальмар 5 шт.
  • Перець салатний 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Цибуля порей 0.33 шт.
  • Імбир (свіжий) 50 г
  • Селера (стеблова) 3 шт.
  • Соєвий соус
  • Херес (біле сухе вино) 50 г
  • Цукор коричневий
  • Оцет (рисовий)
  • Перець червоний (гострий)

Рисові Очищені тушки кальмарів занурити у киплячу воду і через кілька секунд витягнути.

Рисові Підготувати і почистити овочі.

фото Рисові Часник і імбир дрібно нарізати.

Рисові Порей і салатний перець нарізати великими смужками.

Селеру - кружечками.

Рисові На розігрітій сковороді на олії обсмажити злегка часник з імбиром (2-3 хв), додати порей, перець салатний і селеру і тушкувати, помішуючи, близько 10 хв.

Рисові Додати вино, соєвий соус, рисовий оцет, цукор, перець, тушкувати хвилин 5-7.

Рисові Додати нарізаний тонкими півкільцями кальмар і тушкувати близько 2-3 хв.

Рисові У киплячій воді відварити "NOUILLES" (10 хв), відкинути на дуршлак.

Рисові Перемішати з кальмаром, скропити кунжутною олією і подати.

Новогодний праздничный стол какие блюда готовить в год свиньи. Новогодние праздничные блюда.

http://recepti.biz.ua торт без выпечки из печенья

Ювелирный 1919: украшения для торта из крема. Купить кондитерку.

Рецепт приготовления плов с бараниной. Секреты приготовления узбекского плова. видео.

Купить Миксеры с Доставкой: домашний майонез миксером видео. Как приготовить домашний майонез.

Рецепты с творогом фотоНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом

Традиции питания американской кухни. Фильм американская кухня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter