Рисові кульки
- Окіст курячий (або стегенце) - 500 г
- Рис (круглий) - 1,5 скл.
- Яйце - 1 шт
- Сир (будь-який) - 50 г
- Масло сливове (або рослинне, для обсмажування)
- Спеції (для курки, сіль, перець)
Приготувати інгредієнти для рецепта.
Відварити рис (воду посолити, на 1,5 скл. Рису беремо 3 скл. Води).
З стегенця зняти м´ясо, прокрутити через м´ясорубку (я ріжу тільки ножем), посолити, поперчити, додати трохи спецій.
Обсмажити фарш, додати трохи тертого сиру, ретельно перемішати і остудити.
Взяти 2 ст. л. рису, трохи стиснути його в руці і виконати поглиблення в масі, покласти туди начинку.
Скачати кульку, вмочити його в яйце і запанірувати в сухарях.
Обсмажити на рослинному (без запаху) або вершковому маслі.
Наші рисові кульки (приблизно 15-17 штук) готові!.
Смачного!.
http://recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Домашняя кухня - кулинарные рецепты с фотографиями recepti.biz.ua
Рецепты блюд индийской кухни. Индийская кухня (рецепты, факты, статьи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter