Рисові кульки
- Рис 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Сир твердий 50 г
- Карі
- Сіль
- Олія соняшникова
- Масло топлене
- Жовток курячий
- Сухарі панірувальні
Цибулю порізати.
Обсмажити на суміші соняшникової олії та топленого масла, додати дрібно порізаний часник.
Рис промити у кількох водах.
Змішати із цибулею та часником, трохи обсмажити.
Залити 1 склянкою води, посолити і варити до готовності рису.
Сир натерти на тертці.
Готовий рис викласти зі сковороди, у ще гарячий додати сир, карі і вимісити ложкою. Залишити остигати.
Жовток збити, сухарі висипати на тарілку.
З остиглої маси скачати кульки, вмочити у жовток, обваляти у сухарях.
Обсмажити на сковороді в соняшниковій олії.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з фото рецепти. Вкусные рецепты с фото.
Кулинарные сайты бюргера www.recepti.biz.ua
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты индийской кухни. Аюрведа, йога, Индия.
Эспрессоэспрессо
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter