Рисові котлетки з рибною начинкою
- Рис 1.5 скл.
- Яйце 5 шт.
- Консерва рибна (скумбрія в олії) 1 бан.
- Сир твердий 100 г
- Сухарі панірувальні 100 г
- Борошно 100 г
- Масло вершкове 50 г
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Сіль
- Кріп
У киплячу підсолену воду всипати не промитий рис і варити його до готовності.
Цибулю подрібнити.
Рибну консерву розім'яти виделкою разом із водичкою.
Половину твердого сиру натерти на крупній тертці.
Змішати рибу, цибулю і сир - це начинка.
У гарячий рис додати вершкове масло, два яйця сирих, другу половину твердого сиру, натертого на крупній тертці, і добре перемішати.
Дати складу охолонути.
В окремі тарілочки насипати борошно, панірувальні сухарі і яйця (збити).
Мокрими руками зробити коржик із рису, на серединку покласти начинку і заліпити як котлетку.
Обваляти в борошні.
Потім в яйці.
У сухарях.
Обсмажити на розігрітій олії з двох сторін до рум'яної скоринки.
Подавати гарячими, посипавши зеленню.
Лечение в домашних условиях - печеня по домашньому.
Мультиварка Philips: суп чанахи рецепт. Вкуснейшие рецепты тут.
Кулинарные рецепты первых блюд www.recepti.biz.ua
Рецепты Для Мультиварки: скумбрия в маринаде рецепт. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты из вареного сердца. Сенсационный Термомикс ТМ5.
Крем для украшения торта. Как делать розочки из крема для украшения тортов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter