Рисові колобки із сюрпризом
- Рис (пропарений) 400 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Куркума
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Борошно (манка) 3 ст.л.
- Яйце перепелине 8 шт.
- Майонез 500 мг
- Соус томатний 3 ст.л.
- Сіль
- Спеції (для плову)
Відварити рис до готовності. Остудити.
Покласти рис у велику ємність, додати два яйця.
Додати куркуму, спеції для плову. Добре перемішати.
Додати дрібно нарізану цибулю.
Домісити борошно або манну крупу. Борошна стільки, щоб колобки ліпилися і не розвалювалися.
Відварити перепелині яйця, очистити.
Сформувати колобки і в серединку покласти яйце. Викласти у форму для запікання.
Змішати майонез, томатний соус і куркуму.
Залити соусом колобки і запікати у духовці близько 15 хвилин. Температура близько 150 градусів.
Доставка готовой еды на неделю: салат кучками. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты на праздничный стол: салат с курицей. Поилки для домашней птицы.
Готовим со вкусом: рецепт ужина на скорую руку.
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты пошаговые с фото. Мультиварка Philips.
Кулинарные рецепты салатов с фото http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter