Рисові фрикадельки
570
інгредієнти:
- Рис довгозернистий 250 г
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Яйце 3 шт.
- Сухарі панірувальні 100 г
- Сир 120 г
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Кубик бульйонний
- Олія рослинна
Рис відварити у підсоленій воді і відкинути на дуршлак.
Зелену цибулю нарізати кільцями і перемішати із рисом, яйцями, панірувальними сухарями, сиром, сіллю, меленим чорним перцем, і приблизно 1/2 розчиненим бульйонним кубиком.
Із рисової маси зліпити 12 фрикадельок і смажити по 2-3 хвилини із кожного боку.
Розкласти по тарілках, можна прикрасити гілочками петрушки.
http://recepti.biz.ua Рулет слоеный с куриной начинкой
Готовим со вкусом - рецепт салата белочка.
Рецепты для пекарни: рецепт салата вкуснятина.
Черничное варенье рецепт пятиминутка на зимуСведения об укупорке и таре для варенья
http://recepti.biz.ua Пошаговый фото рецепт шоколадно-ягодного торта
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі