Рисові битки із грибами
- Рис (круглозернистий) 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці
- Вино червоне сухе 100 г
- Яйце 2 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Петрушка 1 пуч.
- Олія рослинна
- Олія оливкова
В оливковій олії обсмажити до прозорості дрібно нарізану ріпчасту цибулю.
Всипати у сковороду рис, добре перемішати. Потім додати червоне сухе вино. У міру вбирання рідини рисом, час від часу підливати воду. Готувати до напівготовності рису.
Гриби дрібно нарізати, додати до рису, посолити, поперчити, можна додати спеції і довести рис до готовності.
Подрібнити зелень петрушки, можна додати кріп, додати у сковороду, перемішати і викласти у глибоку тарілку.
Дати суміші охолонути до теплого стану.
Збити яйця, додати рис і всипати борошно. Все ретельно перемішати.
У пательні добре розігріти олію і столовою ложкою викласти битки. Обсмажити із двох боків до золотистої скоринки.
Подавати зі сметаною, посипавши зеленню.
Кулинарные рецепты от Tramontina: диетические блюда из говядины рецепты с фото.
Рецепт похудения в одной капсуле: салат невеста рецепт. Готовим со вкусом.
recepti.biz.ua кулинарные сайты с фото и поэтапным приготовлением
Очень вкусные кексы - кексы кофейные.
Торт В Мультиварке Рецепты: как приготовить пирог из тыквы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Приготовление блюд на электрогриле тефальБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter