Рисові апельсинки

ДРУГІ СТРАВИ
642 Рисові апельсинки
Фото - Рисові апельсинки
інгредієнти:
  • Рис 300 г
  • Фарш м´ясний (свинина та яловичина) 400 г
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Помідор (у власному соку без шкіри) 200 г
  • Селера 50 г
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Перець
  • Сухарі панірувальні 100 г
  • Сіль
  • Олія рослинна

Рисові апельсинки - Arancini інгредієнти Приготувати соус "рагу" дла начинки: на сковороді спочатку обсмажити цибулю, моркву і одну ніжку селери, порізані дрібними кубиками. Додати фарш і теж обсмажити. Додати помідори кубиками, посолити, поперчити і готувати 20 хв. Соус повинен вийти густим. Злегка дати охолонути.

Рисові апельсинки - Arancini На долоні вирівняти жменьку відвареного, злегка остиглого рису. Викласти ложку соусу.

фото Рисові апельсинки - Arancini Закрити іншою жменькою рису. Виходить рисова кулька із начинкою із соусом у середині.

Рисові апельсинки - Arancini Рис У глибокій тарілці збити яйця із дрібкою солі і перцем і обваляти кульки. Викласти на тарілку, щоб зайве яйце стекло.

Рисові апельсинки - Arancini Фарш м'ясний На іншу тарілку висипати панірувальні сухарі і обкачати кульки.

Рисові апельсинки - Arancini Морква Обсмажити кульки на олії (на глибокій сковороді або у фритюрниці) до утворення золотистої скоринки. Спочатку викласти на кухонний папір, щоб ввібрати зайву олію. Потіми перекласти на тарілку.

Католическое Рождество рецепт. Рецепт Индейка Рождество.

Готовим со вкусом: кулинарный сайт. Кулинарные рецепты на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter