Рисові апельсинки
- Рис 300 г
- Фарш м´ясний (свинина та яловичина) 400 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Помідор (у власному соку без шкіри) 200 г
- Селера 50 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Перець
- Сухарі панірувальні 100 г
- Сіль
- Олія рослинна
Приготувати соус "рагу" дла начинки: на сковороді спочатку обсмажити цибулю, моркву і одну ніжку селери, порізані дрібними кубиками. Додати фарш і теж обсмажити. Додати помідори кубиками, посолити, поперчити і готувати 20 хв. Соус повинен вийти густим. Злегка дати охолонути.
На долоні вирівняти жменьку відвареного, злегка остиглого рису. Викласти ложку соусу.
Закрити іншою жменькою рису. Виходить рисова кулька із начинкою із соусом у середині.
У глибокій тарілці збити яйця із дрібкою солі і перцем і обваляти кульки. Викласти на тарілку, щоб зайве яйце стекло.
На іншу тарілку висипати панірувальні сухарі і обкачати кульки.
Обсмажити кульки на олії (на глибокій сковороді або у фритюрниці) до утворення золотистої скоринки. Спочатку викласти на кухонний папір, щоб ввібрати зайву олію. Потіми перекласти на тарілку.
Католическое Рождество рецепт. Рецепт Индейка Рождество.
Готовим со вкусом: кулинарный сайт. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter