Рисові апельсинки
- Рис (круглозерний) 500 г
- Шинка (варена) 200 г
- Моцарела 200 г
- Соус (бешамель) 500 мл
- Шафран (порошковий)
- Перець білий мелений
- Сіль
- Яйце куряче 2 шт.
- Сухарі панірувальні
- Олія
Відварити рис до готовності (і навіть трохи розварити).
Додати шафран і добре розмішати, перекинути на дуршлак і залишити остигати.
У глибокій мисці змішати до однорідної маси шинку, нарізану дрібними кубиками, сир моцарелу, теж дрібно нарізаний, і соус бешамель густий.
На долоню викласти трохи теплого рису, ложку начинки і зверху закрити рисом. Ущільнити, якщо рис занадто липне до рук, можна час від часу зволожувати руки у холодній воді.
Викласти апельсинки на стіл, попередньо застеливши його харчовою плівкою.
У глибокій тарілці збити яйця із дрібкою солі і меленим білим перцем.
Кожну апельсинку умочити у яйці і залишити на кілька хвилин, щоб зайве стекло.
Потім кожну апельсинку обваляти у панірувальних сухарях.
Смажити у фритюрниці (або у глибокій сковороді; дуже важливо, щоб олія була розпечено, перш ніж смажити) до золотистої скоринки.
Перш ніж подати на стіл, викласти на паперовий рушник, таким чином зайва олія не опиниться у тарілці.
Блюда - Серий: 226 - рецепты первых блюд с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат из брокколи рецепты. Готовим со вкусом.
Рецепты пасхиРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты праздничных блюд салаты тут
Готовим со вкусом: салат гурман рецепт фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter