Рисові апельсинки

ДРУГІ СТРАВИ
678 Рисові апельсинки
Фото - Рисові апельсинки
інгредієнти:
  • Рис (круглозерний) 500 г
  • Шинка (варена) 200 г
  • Моцарела 200 г
  • Соус (бешамель) 500 мл
  • Шафран (порошковий)
  • Перець білий мелений
  • Сіль
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Сухарі панірувальні
  • Олія

Рисові апельсинки 2 - Arancini al burro інгредієнти Відварити рис до готовності (і навіть трохи розварити).

Додати шафран і добре розмішати, перекинути на дуршлак і залишити остигати.

Рисові апельсинки 2 - Arancini al burro У глибокій мисці змішати до однорідної маси шинку, нарізану дрібними кубиками, сир моцарелу, теж дрібно нарізаний, і соус бешамель густий.

фото Рисові апельсинки 2 - Arancini al burro На долоню викласти трохи теплого рису, ложку начинки і зверху закрити рисом. Ущільнити, якщо рис занадто липне до рук, можна час від часу зволожувати руки у холодній воді.

Рисові апельсинки 2 - Arancini al burro Рис Викласти апельсинки на стіл, попередньо застеливши його харчовою плівкою.

Рисові апельсинки 2 - Arancini al burro Шинка У глибокій тарілці збити яйця із дрібкою солі і меленим білим перцем.

Кожну апельсинку умочити у яйці і залишити на кілька хвилин, щоб зайве стекло.

Рисові апельсинки 2 - Arancini al burro Моццарелла Потім кожну апельсинку обваляти у панірувальних сухарях.

Рисові апельсинки 2 - Arancini al burro Соус Смажити у фритюрниці (або у глибокій сковороді; дуже важливо, щоб олія була розпечено, перш ніж смажити) до золотистої скоринки.

Рисові апельсинки 2 - Arancini al burro Шафран Перш ніж подати на стіл, викласти на паперовий рушник, таким чином зайва олія не опиниться у тарілці.

Блюда - Серий: 226 - рецепты первых блюд с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.

Кулинарные рецепты от Tramontina - салат из брокколи рецепты. Готовим со вкусом.

Рецепты пасхиРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Рецепты праздничных блюд салаты тут

Готовим со вкусом: салат гурман рецепт фото. Рецепты салатов на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter