Рисова вермішель із креветками по-китайськи
710
інгредієнти:
- Креветки відварні 600 г
- Зелений горошок (морожений) 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
Розморозити зелений горошок і варити його 6 хвилин у підсоленій воді. Цибулю нарізати кільцями і обсмажити на олії. Як тільки вона злегка зарум'яниться, додати креветки, смажити до золотистого кольору. Покласти зелений горошок, трохи соєвого соусу, цукор, поперчити і посолити, прогріти при помішуванні.
Окремо до креветок подати рисову вермішель.
Готовим со вкусом: рецепты диетические.
Салат с окороком и омлетомКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Новогодние рецепты вторые блюда. Новогодние рецепты горячих блюд.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт торта медовик. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі