Рисова локшина з мідіями і креветками
1094
інгредієнти:
- Локшина (рисова)
- Часник 3 зуб.
- Креветки
- Мідії (морожені)
- Соєвий соус
- Олія рослинна
Креветки і мідії залити теплою водою, щоб розморожувалися. Потім креветки очистити.
Рисову локшину (не тонку) залити окропом і перемішати, до моменту викладання на сковорідку вона повинна бути м'якою (5-7 хвилин).
На підігрітій в сковороді соняшниковій олії злегка підсмажити тонко нарізаний часник.
Налити в сковороду воду і соєвий соус.
Висипати і злегка підсмажити мідії та креветки. Буквально 1-3 хвилини.
Викласти рисову локшину (зливши воду).
Страва готова, коли соус увібрався.
Вышивать легко - французская кухня рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Конфеты Jelly Belly - конфеты ирис в домашних условиях. Варенье из шишек, удиви друзей.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі