Рисова локшина з імбиром і найніжнішою яловичиною

ДРУГІ СТРАВИ
722 Рисова локшина з імбиром і найніжнішою яловичиною
Фото - Рисова локшина з імбиром і найніжнішою яловичиною
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Локшина (рисова) 350 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Олія рослинна
  • Імбир (маринований, пелюстки) 4 шт.
  • Бульйон (яловичий) 400 мл
  • Оцет (бальзамічний) 1 ст.л.
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль

Рисова локшина з імбиром і найніжнішої яловичиною інгредієнти Відварити яловичину до повної готовності без солі, щоб волокна почали легко відділятися від шматка.

Рисова локшина з імбиром і найніжнішої яловичиною Готову яловичину нарізати на шматочки 1,5х1,5 см.

фото Рисова локшина з імбиром і найніжнішої яловичиною

Рисова локшина з імбиром і найніжнішої яловичиною Яловичина Відварити рисову локшину відповідно до інструкції на упаковці і злити воду.

Рисова локшина з імбиром і найніжнішої яловичиною Локшина Цибулю дрібно нарізати і підсмажити до прозорості.

Додати у сковороду із цибулею яловичий бульйон. Тушкувати 5 хвилин.

Пелюстки імбиру добре розім'яти, щоб вони віддали свій смак, і додати до цибулі. Додати бальзамічний оцет, соєвий соус і поперчити. Все разом протушкувати 5-10 хвилин.

Рисова локшина з імбиром і найніжнішої яловичиною Цибуля ріпчаста У соус додати нарізану яловичину. Все разом протушкувати 5-10 хвилин.

Рисова локшина з імбиром і найніжнішої яловичиною Масло рослинне Викласти м'ясо із соусом у тарілку на відварену локшину.

 

Салат вкуснятинаМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты Приготовления - рецепты салата с морепродуктами.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter