Рисова локшина з імбиром і найніжнішою яловичиною
- Яловичина 500 г
- Локшина (рисова) 350 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Олія рослинна
- Імбир (маринований, пелюстки) 4 шт.
- Бульйон (яловичий) 400 мл
- Оцет (бальзамічний) 1 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Відварити яловичину до повної готовності без солі, щоб волокна почали легко відділятися від шматка.
Готову яловичину нарізати на шматочки 1,5х1,5 см.
Відварити рисову локшину відповідно до інструкції на упаковці і злити воду.
Цибулю дрібно нарізати і підсмажити до прозорості.
Додати у сковороду із цибулею яловичий бульйон. Тушкувати 5 хвилин.
Пелюстки імбиру добре розім'яти, щоб вони віддали свій смак, і додати до цибулі. Додати бальзамічний оцет, соєвий соус і поперчити. Все разом протушкувати 5-10 хвилин.
У соус додати нарізану яловичину. Все разом протушкувати 5-10 хвилин.
Викласти м'ясо із соусом у тарілку на відварену локшину.
Салат вкуснятинаМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты Приготовления - рецепты салата с морепродуктами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter