Рисова локшина із куркою та креветками
- Локшина рисова 100 г
- М´ясо куряче
- Олія 3 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Карі 1 ст.л.
- Квасоля зелена 200 г
- Цукор 1 ч.л.
- Сіль
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Креветки 200 г
Залити окропом поламану рисову локшину з півчайною ложкою солі.
Порізати дрібно часник, цибулю чвертькільцями, мoркву тонкою соломкою.
На більшій сковороді в 1 ст. ложці олії обсмажити часник, викласти м'ясо, порізане тонкими скибочками, обсмажити 3-5 хвилин, зменшити вогонь, накрити кришкою.
Oбсмажити цибулю на другій сковорідці, додати 1 ст. ложку карі, хвилину обсмажити.
Додати стручкову зелену квасолю, мoркву, цукор, півчайної ложки солі і трохи води, перемішати і накрити кришкою, тушкувати хвилин 10.
До м'яса додати тушковані овочі, креветки, рисову локшину (воду злити), 1 ст. ложку соєвого соусу, перемішати.
Hакрити кришкою і протушкувати хвилин 10, періодично помішуючи.
Кулинарные рецепты первые блюда. Рецепты простые первые блюда.
Духовые шкафы Bosch - рецепт мясо с черносливом в духовке.
Кулинарные рецепты с фотографией тут
Миксер Redmond - Миксер RHM-2101 - домашний майонез миксером видео. Прямые трансляции из дома.
ТутВкусные быстрые и простые Рецепты шашлыков
Рецепт приготовления мяса дикого кабанаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter