Рисова локшина із куркою
920
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Локшина (рисова) 300 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Соєвий соус 4 ст.л.
- Олія кунжутна 1 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
М'ясо курки відокремити від кісток і дрібно порізати. Дрібно нарізані моркву і цибулю злегка обсмажити. Додати курку і обсмажити до напівготовності. Влити соєвий соус і кунжутну олію. Додати перець. Тушкувати все разом до повної готовності. Можна злегка підсолити, якщо потрібно.
Зварити рисову локшину. Злити воду і локшину додати в посудину з готовою куркою. Ретельно перемішати.
Рецепты диетическиеПравила здорового питания и диетические рецепты
Спартак картинкиНовости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака
ананас Курица грецкий орех салат
Мультиварка Philips - рецепты выпечка в микроволновой печи.
Рецепт приготовления мяса дикого кабанаРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі