Рисбургер
- Рис (круглозерний) 1 скл.
- Філе куряче 350 г
- Цукор 0.5 ст.л.
- Соєвий соус 2.5 ст.л.
- Кетчуп 2 ст.л.
- Оцет (рисовий) 1 ст.л.
- Огірок (помідор) 1 шт.
- Соус
Нарізати курку чи будь-яке інше м'ясо.
Посолити, поперчити. Додати кетчуп і 2 ст. л. соєвого соусу. Можна додати приправи.
Залишити маринуватися.
Промити рис кілька разів до прозорої води.
Відправити рис у каструлю, залити водою так, щоб вона була вище висоти рису на 1/4. Накрити кришкою і більше не відкривати.
Поставити на сильний вогонь. Як тільки дійде до кипіння, зменшити вогонь і варити ще 10 хвилин.
Відкрити каструлю, швидко накрити рушником, закрити кришку і залишити хвилин на 15-20 настоятися.
Рис готовий.
Обсмажити м'ясо до готовності.
Зробити заправку для рису. Змішати цукор, решту соєвого соусу, щіпку солі і рисовий оцет.
Усе поставити на невеликий вогонь і чекати, доки цукор розчиниться.
Змішати рис акуратно із заправкою.
Розкласти рівномірно на плоскій поверхні, наприклад, на обробній дошці.
Зверху покласти ще одну дошку і притиснути гарно, щоб із рису отримався корж.
Нарізати корж на потрібну кількість частин.
Один шматочок рисового коржа змастити трохи соусом (можна майонезний із часником), зверху викласти шматочки м'яса.
Нарізати огірок або помідор кружечками. Викласти на м'ясо. Зверху ще трохи соусу, накрити другим шматочком рисового коржа.
Якщо рисбургер охолов, то його можна поставити на 5 хвилин у духовку.
Потім прикрасити зеленню, паприкою.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з серцем. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепт кофе гляссеКулинарные рецепты
Говяжья печень рецепты. Печень говяжья рецепты.
Рецепты салатов с фото. Рецепты салатов с фото.
Гриль-барбекю - приготовление блюд на электрогриле. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты американской кухни скачать. Американская кухня рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter