Рис зі свинячим язиком і кабачковою ікрою
802
інгредієнти:
- Рис (пропарений) 300 г
- Язик свинячий 2 шт.
- Ікра (кабачкова)
- Яйце (варене) 1 шт.
- Петрушка
Язик відварити у підсоленій воді. Варити 1,5-2 години.
Очистити язик від шкіри й нарізати соломкою.
Відварити рис.
До вареного рису додати язик і півбанки кабачкової ікри, усе добре перемішати і прогріти на повільному вогні.
При подачі посипати тертим яйцем і прикрасити петрушкою.
www.recepti.biz.ua конфеты карамель шоколад фабрика производитель
Мультиварки для выпечки - новогодние праздничные блюда. Готовим со вкусом.
Как испечь пирог из тыквы с рисом и изюмомПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Очень вкусные кексы: кексы кофейные.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Упаковка майонеза хэлманс домашний www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі