Рис зі спаржею та креветками
- Рис 250 г
- Спаржа (зелена) 200 г
- Вино біле напівсухе 50 г
- Масло вершкове 50 г
- Пармезан 50 г
- Креветки (королівські) 200 г
- Часник
- Соєвий соус
Очистити спаржу.
Відварити рис 20 хвилин, додати зубок часнику, щоб він став більш ароматним.
Очищену спаржу покласти в каструлю і залити гарячою водою.
Коли спаржа закипить, дати їй поваритися 2 хвилини, зняти з плити і обдати крижаною водою.
Викласти спаржу на тарілку і залити соєвим соусом, щоб вона переповнилася ніжним і солоним соком.
Готовий рис викласти у глибоку сковороду, додати 50 мл білого напівсухого вина, поварити 5 хвилин.
Додати до рису натертий сир і 50 г вершкового масла.
Все перемішати, щоб рис став однорідним.
Дістати королівські креветки, розморозити, очистити від панцира і голови. Викласти креветки на сковороду і полити соєвим соусом.
Обсмажувати креветки, доки вони не стануть золотистими.
У сковороду до рису ввести креветки і спаржу, все перемішати і подати до столу.
www.recepti.biz.uaВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Поможем выйти замуж в Германию: авокадо салат рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter