Рис, запечений із м'ясом
688
інгредієнти:
- Рис 2 скл.
- Свинина 200 г
- Сметана 1 бан.
- Майонез 2 ст.л.
- Молоко 50 мл
М'ясо порізати пластинками і викласти на дно форми.
Зверху засипати рисом (відварити трохи).
Приготувати заливку - майонез, сметана, часник, молоко.
Залити цим соусом м'ясо та рис.
Можна посипати спеціями.
Відправити у духовку до готовності.
А каков Ваш характер: рецепты бездрожжевого теста для хлеба. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Французская кухня рецепты салатыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Салат Рыбный рецепты www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі