Рис, запечений із м'ясом
	
					809				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Рис 2 скл.
 - Свинина 200 г
 - Сметана 1 бан.
 - Майонез 2 ст.л.
 - Молоко 50 мл
 
 М'ясо порізати пластинками і викласти на дно форми.
 Зверху засипати рисом (відварити трохи).
 Приготувати заливку - майонез, сметана, часник, молоко.
Залити цим соусом м'ясо та рис.
 Можна посипати спеціями.
 Відправити у духовку до готовності.
А каков Ваш характер: рецепты бездрожжевого теста для хлеба. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Французская кухня рецепты салатыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Салат Рыбный рецепты www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі