Рис з овочами
- Рис 2 скл.
- Гарбуз 300 г
- Перець болгарcький (червоний) 2 шт.
- Квасоля червона 1 бан.
- Морква 1 шт.
- Гриби (гливи) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль, спеції
- Кріп
- Томатна паста 3 ст.л.
- Перець
На сковороді обсмажити цибулю, моркву, томатну пасту, додати порізаний шматочками гарбуз, болгарський перець, квасолю. Додати 1/4 склянки води з адигейською сіллю. Хвилин через 10-15 додати гриби. Закрити кришкою хвилин на 10.
Зварити рис у солоній воді. Промити і обсмажити (розігріти) з вершковим маслом. Як тільки гриби готові, додати кріп, спеції.
Вкусный мясной салат recepti.biz.ua
Салат австрийский с сайрой рецепт с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты Десертов - французские десерты рецепты. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
recepti.biz.ua авокадо рецепт салат
Салаты с заправкой из растительного маслаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Помощник оперативного дежурного ювао кульков константин. Кульков василий.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter