Рис оригінальний
- Рис 1.3 скл.
- Фарш (асорті) 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Суміш Бондюель (суміш квасолі, кукурудзи з соусом чилі) 1 бан.
- Паприка солодка (порошок)
- Соус соєвий 1 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Зелень (петрушка і кріп)
Рис злегка відварити. Фарш обсмажити разом із цибулею. Моркву натерти на тертку. Перець нарізати кубиками. Укладати на деко шарами. Спочатку шар моркви.
Потім шар рису, зверху посипати паприкою, перцем, і злегка посолити.
Потім шар перцю.
Половина суміші Бондюель.
Шар фаршу.
Потім зверху покласти залишки перцю, рису, квасолевої суміші і зверху морква.
Засипати все зеленню, і в духовку. Перед цим змішати трохи більше півсклянки гарячої води з соєвим соусом - 1 ст. л. і залити у рис.
Тушкувати у духовці недовго. Як тільки рис стане зовсім м'яким - можна виймати з духовки.
Первые блюда рецепты с фотоОколо 2000 рецептов
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарные рецепты. Кулинарный словарь
Рецепт кофе гляссеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
recepti.biz.uaДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Рецепты закусок. Фото и видео: холодные закуски рецепты. Готовим со вкусом.
Как приготовить вкусный шашлык - пляцки рецепти фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Салаты и закуски рецепты с фото. Овощные салаты рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter