Рис "Ніпапан"
656
інгредієнти:
- Курка (філе) 300 г
- Цибуля 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Яйце 1 шт.
- Морква (помідор) 1 шт.
- Горошок заморожений
- Рис 0.5 л
- Вода 0.5 л
Філе кури дрібно порізати.
Розігріти олію і дрібно порубати часник. Обсмажити порубаний часник до золотистого кольору. Додати філе і готувати до готовності філе. Коли куряче філе готове, додати збите яйце і швидко перемішати.
Моркву і цибулю порубати на кубики і додати до м’яса.
До цієї суміші додати готовий рис і гарно змішати.
Додати горошок і залишити тушкуватися під кришкою до готовності горошку.
ЗдесьПраздничные рецепты. Меню на праздник. Читай на
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты пошаговые с фото. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі