Рис м'ясний

ДРУГІ СТРАВИ
665 Рис м'ясний
Фото - Рис м'ясний
інгредієнти:
  • Рис
  • Фарш м´ясний (яловичина або свинина)
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Сир твердий
  • Цибуля ріпчаста
  • Олія рослинна
  • Карі

Зварити рис (склянку білого рису укинути у киплячу підсолену воду і варити до готовності, потім злити воду разом із рисом через дуршлак.

300 грам фаршу пропустити через м'ясорубку разом із цибулею, посолити і поперчити.

Дно сковороди покрити олією, нагріти і вилити туди два яйця, попередньо збивши білок і жовток (як для омлету). Смажити яйце, перемішуючи, щоб вийшли грудочки. Додати дрібно порізані помідори, варений рис і смажити, доки суміш стане дуже гарячою. Посолити, додати 2 щіпки карі (або перець мелений).

На окремій сковороді обсмажити м'ясо. Додати його у суміш із рисом. На невеликому вогні прогріти, перемішуючи, і натерти туди сир. Перемішати.

Салаты мясные рецепты приготовленияИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Рецепт лаваш на грилеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter