Рис м'ясний
- Рис
- Фарш м´ясний (яловичина або свинина)
- Яйце куряче 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Сир твердий
- Цибуля ріпчаста
- Олія рослинна
- Карі
Зварити рис (склянку білого рису укинути у киплячу підсолену воду і варити до готовності, потім злити воду разом із рисом через дуршлак.
300 грам фаршу пропустити через м'ясорубку разом із цибулею, посолити і поперчити.
Дно сковороди покрити олією, нагріти і вилити туди два яйця, попередньо збивши білок і жовток (як для омлету). Смажити яйце, перемішуючи, щоб вийшли грудочки. Додати дрібно порізані помідори, варений рис і смажити, доки суміш стане дуже гарячою. Посолити, додати 2 щіпки карі (або перець мелений).
На окремій сковороді обсмажити м'ясо. Додати його у суміш із рисом. На невеликому вогні прогріти, перемішуючи, і натерти туди сир. Перемішати.
Салаты мясные рецепты приготовленияИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепт лаваш на грилеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter