Рис із виноградними равликами "Центуріон"
- Равлики (виноградні) 48 шт.
- Рис 350 г
- Морква 350 г
- Цибуля ріпчаста 350 г
- Олія оливкова 250 мл
- Маслини (без кісточок) 10 шт.
- Масло вершкове (із травами і часником) 100 г
- Кмин (насіння) 1 ч.л.
- Шафран (порошковий) 0.25 ч.л.
- Розмарин (сушений) 1 ч.л.
- Барбарис (сушений) 0.5 ч.л.
- Сіль
- Вода (окріп) 2 скл.
Рис промити доки вода не стане прозорою. Моркву нарізати соломкою, а цибулю півкільцями. У глибоку каструлю із товстим дном налити оливкову олію шаром приблизно 2 см і увімкнути на максимальний вогонь. Як тільки від олії піде білий димок, закласти моркву, цибулю і всі спеції, крім шафрану. Обсмажити протягом п'яти хвилин.
Зверху викласти рис, розрівняти його лопаткою і залити окропом так, щоб він покривав рис на 1 см. Зменшити вогонь і тушкувати під кришкою.
Через 10 хвилин перемішати увесь вміст каструлі і знову накрити кришкою.
Равликів необхідно вийняти із черепашок. Кілька черепашок можна залишити для оздоблення.
Викласти равликів на сковорідку і обсмажити із вершковим маслом (на травах і часнику) мінімум 10 хвилин, так як вони повинні грунтовно просмажитися.
Додати у каструлю із рисом маслини, шафран і перемішати.
Викласти зверху равликів разом із розтопленим вершковим маслом. Можна трохи посолити. Залишити під кришкою ще на п'ять хвилин, після чого подати до столу.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты капусты пелюстки. Кулинарные рецепты.
рецепты бездрожжевого теста для хлеба
Печень рецепты приготовления. Салат из печени рецепт.
Рецепты на праздничный стол - рецепты с филе курицы с фото. Диета: рецепты для похудения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter