Рис із виноградними равликами "Центуріон"

ДРУГІ СТРАВИ
741 Рис із виноградними равликами "Центуріон"
Фото - Рис із виноградними равликами
інгредієнти:
  • Равлики (виноградні) 48 шт.
  • Рис 350 г
  • Морква 350 г
  • Цибуля ріпчаста 350 г
  • Олія оливкова 250 мл
  • Маслини (без кісточок) 10 шт.
  • Масло вершкове (із травами і часником) 100 г
  • Кмин (насіння) 1 ч.л.
  • Шафран (порошковий) 0.25 ч.л.
  • Розмарин (сушений) 1 ч.л.
  • Барбарис (сушений) 0.5 ч.л.
  • Сіль
  • Вода (окріп) 2 скл.

Рис з виноградними равликами Рис промити доки вода не стане прозорою. Моркву нарізати соломкою, а цибулю півкільцями. У глибоку каструлю із товстим дном налити оливкову олію шаром приблизно 2 см і увімкнути на максимальний вогонь. Як тільки від олії піде білий димок, закласти моркву, цибулю і всі спеції, крім шафрану. Обсмажити протягом п'яти хвилин.

Рис з виноградними равликами Зверху викласти рис, розрівняти його лопаткою і залити окропом так, щоб він покривав рис на 1 см. Зменшити вогонь і тушкувати під кришкою.

фото Рис з виноградними равликами Через 10 хвилин перемішати увесь вміст каструлі і знову накрити кришкою.

Рис з виноградними равликами Равликів необхідно вийняти із черепашок. Кілька черепашок можна залишити для оздоблення.

Рис з виноградними равликами Викласти равликів на сковорідку і обсмажити із вершковим маслом (на травах і часнику) мінімум 10 хвилин, так як вони повинні грунтовно просмажитися.

Рис з виноградними равликами Додати у каструлю із рисом маслини, шафран і перемішати.

Рис з виноградними равликами Викласти зверху равликів разом із розтопленим вершковим маслом. Можна трохи посолити. Залишити під кришкою ще на п'ять хвилин, після чого подати до столу.

Рис з виноградними равликами  

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты капусты пелюстки. Кулинарные рецепты.

рецепты бездрожжевого теста для хлеба

Печень рецепты приготовления. Салат из печени рецепт.

Рецепты на праздничный стол - рецепты с филе курицы с фото. Диета: рецепты для похудения.

маковый торт