Рис із цукіні і курочкою у лимонно-вершковому соусі
- Рис 200 г
- Філе куряче 600 г
- Цукіні 2 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Вершки 250 г
- Сік лимонний 4 ст.л.
- Сіль
- Перець білий
- Петрушка
Рис відварити у підсоленій воді протягом 20 хв. Куряче філе помити, посушити і порізати кубиками. Цибулю почистити, порізати. Цукіні порізати тонкими пластинками або натерти на тертці кружечками.
Курочку обсмажити в олії на сковороді протягом 6 хв до золотистого кольору. Посолити, поперчити. Викласти зі сковороди у тарілку.
Покласти у сковороду цибулю, трохи обсмажити, додати цукіні і спасерувати 4-5 хв. Викласти на тарілку.
Рис дістати, дати стекти.
У сковороду додати 300 мл води та вершки, залишити трохи покипіти.
Додати сіль, перець, сік лимона, м'ясо, цукіні і рис. Залишити пару хвилин протушкуватися (не треба чекати доки випарується вода з вершками). Прикрасити петрушкою.
Салат мясной с грибами www.recepti.biz.ua
Кулинарные сайты фото recepti.biz.ua
Вкусные рецепты для похудения - рецепт домашнего печенья на смальце. Готовим со вкусом.
http://recepti.biz.ua шашлык из куриных сердец
Домашний майонез www.recepti.biz.ua
Как готовить Яблочный штрудель. Рецепт Яблочного штруделя из Песочного теста.
Рецепт домашний майонезКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter