Рис із телятиною
- Телятина 100 г
- Рис круглозернистий 2 скл.
- Вода 2 скл.
- Часник 1 зуб.
- Зелень
- Соєвий соус
- Олія соняшникова
Рис добре промити холодною водою, воду ретельно злити, налити в каструлю з рисом рівно 2 склянки холодної води. Плиту включити на слабкий вогонь, дочекатися коли плита нагріється, поставити ємність з рисом, накрити кришкою, тушкувати 27-30 хв.
За 5-7 хв до кінця, розігріти сковороду з соняшниковою олією, підсмажити телятину нарізану дрібним кубиком. До того часу рис повинен зваритися, висипати готовий рис у сковороду з м'ясом і злегка обсмажити добре перемішуючи, додати соєвий соус, потім часник і дати трохи настоятися. Прикрасити зеленню.
recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд. Новогодние рецепты праздничного стола.
Купить колбасу, цены - колбаса домашняя без кишок. Подбор интернета в квартиру.
Холодные закуски для банкета: холодные закуски в лаваше. Холодные закуски.
Как приготовить летний салат - рецепт салата с буряком. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты салатов из ананасов и сельдерея. Рецепты салатов из ананасов.
Салат мимоза рыба. Салат мимоза лосось.
recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter