Рис із печінкою птиці

ДРУГІ СТРАВИ
988 Рис із печінкою птиці
Фото - Рис із печінкою птиці
інгредієнти:
  • Рис 1 скл.
  • Вода 3 скл.
  • Печінка куряча 300 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Олія рослинна 5 ст.л.
  • Сіль
  • Перець

На сковороді розігріти олію. Спасерувати до прозорості кубики цибулі. У печінки видалити плівки, розділити на половинки і ще раз розрізати. Покласти на сковороду і швидко, але сильно обсмажити, час від часу перемішуючи. Посолити і поперчити.

Довести до кипіння воду, посолити, всипати рис і варити на слабкому вогні до напівготовності. У каструлю з рисом всипати печінку, перемішати, протушкувати хвилин 5 і відразу ж подати до столу.

Очень вкусные кексы - рецепт кекс столичный. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Торты без выпечки с фруктамиПоставки тортов, хлеба, выпечки и др. Торты и пирожные на заказ

Вкусные салаты приготовление рецепты www.recepti.biz.ua

С чего начать кулинарный сайт recepti.biz.ua