Рис із печінкою птиці
988
інгредієнти:
- Рис 1 скл.
- Вода 3 скл.
- Печінка куряча 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна 5 ст.л.
- Сіль
- Перець
На сковороді розігріти олію. Спасерувати до прозорості кубики цибулі. У печінки видалити плівки, розділити на половинки і ще раз розрізати. Покласти на сковороду і швидко, але сильно обсмажити, час від часу перемішуючи. Посолити і поперчити.
Довести до кипіння воду, посолити, всипати рис і варити на слабкому вогні до напівготовності. У каструлю з рисом всипати печінку, перемішати, протушкувати хвилин 5 і відразу ж подати до столу.
Очень вкусные кексы - рецепт кекс столичный. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Торты без выпечки с фруктамиПоставки тортов, хлеба, выпечки и др. Торты и пирожные на заказ
Вкусные салаты приготовление рецепты www.recepti.biz.ua
С чего начать кулинарный сайт recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі