Рис із овочами та курячим філе

ДРУГІ СТРАВИ
1048 Рис із овочами та курячим філе
Фото - Рис із овочами та курячим філе
інгредієнти:
  • Грудка куряча 300 г
  • Рис 1 скл.
  • Кукурудза (консервована) 0.7 бан.
  • Горошок зелений (консервований) 0.7 бан.
  • Перець солодкий 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Імбир (свіжий) 15 г
  • Куркума 1 ч.л.
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець червоний

Рис з овочами і курячим філе (фантазія на тему різотто) інгредієнти

Рис з овочами і курячим філе (фантазія на тему різотто) Курячі грудки (без шкіри) порізати кубиками і швидко обсмажити в олії до рум'янцю. Вийняти обсмажену курку і кинути в олію дрібно порізану цибулю, часник та імбир, смажити до золотистого кольору.

фото Рис з овочами і курячим філе (фантазія на тему різотто)

Рис з овочами і курячим філе (фантазія на тему різотто) Грудкакуріная Рис промити, відкинути на дуршлак, щоб стекла вода. Вологий рис закинути до обсмаженої цибулі, додати вершкове масло і куркуму. Обсмажувати при помішуванні, доки рисинки не стануть напівпрозорими.

Рис з овочами і курячим філе (фантазія на тему різотто) Рис Додати куряче м'ясо, кукурудзу, горошок, порізаний дрібними кубиками болгарський перець і обсмажити ще 2-3 хвилини усе разом. При цьому можна кукурудзу і горошок не відціджувати від розсолу дуже ретельно, попадання кукурудзяного або горохового розсолу у страву її не зіпсує.

Рис з овочами і курячим філе (фантазія на тему різотто) Кукурудза Залити водою, щоб тільки покрила продукти (приблизно 1,5 склянки), посолити, поперчити, дати закипіти і 1-2 хв випарити воду при бурхливому кипінні. Потім зменшити нагрівання до мінімуму, закрити щільною кришкою і тримати 20 хв, не перемішуючи.

Рис з овочами і курячим філе (фантазія на тему різотто) Горошок зелений

Кулинарный сайт блокнот. Кулинарный сайт анастасии.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter