Рис із овочами та курячим філе
- Грудка куряча 300 г
- Рис 1 скл.
- Кукурудза (консервована) 0.7 бан.
- Горошок зелений (консервований) 0.7 бан.
- Перець солодкий 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Імбир (свіжий) 15 г
- Куркума 1 ч.л.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець червоний
Курячі грудки (без шкіри) порізати кубиками і швидко обсмажити в олії до рум'янцю. Вийняти обсмажену курку і кинути в олію дрібно порізану цибулю, часник та імбир, смажити до золотистого кольору.
Рис промити, відкинути на дуршлак, щоб стекла вода. Вологий рис закинути до обсмаженої цибулі, додати вершкове масло і куркуму. Обсмажувати при помішуванні, доки рисинки не стануть напівпрозорими.
Додати куряче м'ясо, кукурудзу, горошок, порізаний дрібними кубиками болгарський перець і обсмажити ще 2-3 хвилини усе разом. При цьому можна кукурудзу і горошок не відціджувати від розсолу дуже ретельно, попадання кукурудзяного або горохового розсолу у страву її не зіпсує.
Залити водою, щоб тільки покрила продукти (приблизно 1,5 склянки), посолити, поперчити, дати закипіти і 1-2 хв випарити воду при бурхливому кипінні. Потім зменшити нагрівання до мінімуму, закрити щільною кришкою і тримати 20 хв, не перемішуючи.
Кулинарный сайт блокнот. Кулинарный сайт анастасии.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter