Рис із м'ясом у горщику
- Рис 0.75 скл.
- Свинина 300 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Спеції (суміш для плову)
- Сіль
На 3 горщика.
Рис промити.
Цибулю, моркву нашаткувати.
М'ясо нарізати кубиками, злегка обсмажити на олії 8-10 хвилин, додати моркву і цибулю, тушкувати разом 5-7 хвилин, додати спеції, сіль.
Всю масу розділити навпіл.
На дно горщиків додати трохи олії. Одну частину порівну розкласти по горщиках. Увесь рис також розкласти. Поверх рису розкласти другу частину м'ясної засмажки. Вміст горщика не повинен бути більше половини його об'єму. Потім залити гарячою водою кип'ячeною, щоб покривало вміст на 2-3 см і відправити горщики у розігріту духовку приблизно на 30-40 хвилин при температурі 180-200 градусів.
Якщо за цей час каша не приготується, а вода швидко википить, то додати трохи гарячої води і потримати щe 3-5 хв.
Авокадо креветки салат рецептКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт салата с фетойПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter