Рис із м'ясом у горщику
- М´ясо куряче 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці 1 бан.
- Рис 100 г
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Соус (солодкий, чилі) 2 ч.л.
- Кунжут 1 ч.л.
Цибулю нарізати півкільцями, печериці з банки звільнити від води, відміряти рис, порізати куряче м'ясо рівними невеликими шматочками.
Розігріти на сильному вогні суху сковороду, налити олію, розігріти. Висипати цибулю, обсмажити до отримання рум'яної скориночки, додати гриби, продовжити смажити разом з цибулею, потім додати курку і налити соус чилі і соєвий. Не перестаючи перемішувати, смажити ще хвилину. Потім додати сухий рис і кунжут. Перемішати і розкласти по горщиках. Горщики наповнити не до верху. Потрібно залишити місце для розбухання рису. Долити води приблизно пальця на два шириною в кожен горщик, закрити кришками і поставити в холодну духовку. Готувати на максимальній температурі 1 годину.
Здесьотбивная куриная
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Очень вкусные кексы - кексы кофейные. Кексы в магазине Rozetka.
Кулинарные рецепты от Tramontina: как приготовить почки говяжьи.
Кулинарный сайт по подбору продуктовКопилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter