Рис із м'ясом та ананасами
- Рис
- Свинина 500 г
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський
- Сіль, перець
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Ананас (консервований часточками) 1 бан.
- Зелень (петрушка)
Відварити рис.
Поставити на плиту каструлю, налити олію. Нарізати м'ясо на шматочки і укинути у вже розігріту посудину.
Обсмажити на сильному вогні 3-4 хвилини, помішуючи, щоб не підгоріло.
Порізати цибулю півкільцями, натерти на крупній тeртці моркву і додати до м'яса, періодично помішувати.
Потім додати болгарський перець (порізати брусочками).
Посолити, поперчити. Додати дрібно нарізану зелень.
За 10 хвилин до готовності додати шматочки ананаса і вилити половину сиропу. Довести до готовності.
Подавати із рисом, викласти його на тарілку, полити соком із м'яса, зверху викласти всe інше.
Салаты с семечками подсолнухаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат с Курицей и сыром и грибамиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Поможем выйти замуж в Германию - салаты с белыми грибами рецепты.
Рецепты Приготовления: оригинальные салаты из морепродуктов. Продажа сельхозсырья,цветы.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торту пяна вишня. Пирог В Мультиварке Рецепты.
Рецепт салата мимоза с рисом. Рецепты салатов мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter