Рис із морськими гадами
- Рис 1 скл.
- Морський коктейль 0.5 кг
- Сир 200 г
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Молоко 0.5 скл.
- Приправа (карі, розмарин, орегано) 1 ст.л.
- Масло вершкове 80 г
- Сіль 1 ч.л.
Цибулю подрібнити, моркву нарізати соломкою, сир натерти.
Розтопити масло й обсмажити цибулю та моркву.
Додати у сковороду морепродукти (розморожувати не потрібно), накрити кришкою і зачекати, коли вони відтануть. Посолити. Кришку не закривати до кінця, щоб рідина випарувалася на сильному вогні.
Як тільки усе відтане, зачекати пару хвилин і влити молоко. Морепродукти не можна переварювати. Інакше вони стануть гумовими (готують їх після розморожування хвилин 5).
Ще через пару хвилин укинути сир (він дасть особливий смак і додасть густоту), додати приправи. Зачекати ще пару хвилин і вимкнути.
Відварити рис.
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепти блюд на кожен день.
пошаговые фото рецепты праздничных блюд
recepti.biz.ua рецепты малоколорийных и диетических блюд
Рецепт салат охотничийРецепты и советы
Оладьи из Рыбной Икры толстолобикаПродажа и покупка. Рыбная Икра
Спартак картинки на телефонНовости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака
Морепродукты салаты рецепты. Рецепты салатов из морепродуктов.
Рецепты Приготовления: рецепты салата с морепродуктами. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter