Рис із морепродуктами
- Коктейль морський 500 г
- Рис 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Імбир 100 г
- Васабі 1 ч.л.
- Соєвий соус 100 мл
- Сіль
- Олія соєва 50 мл
- Масло вершкове 20 г
Рис відварити у підсоленій воді.
Дрібно кубиками нарізати цибулю, болгарський перець і часник.
На дрібній тертці натерти очищений корінь імбиру.
Розморожені морепродукти обсмажити на вершковому маслі до випаровування рідини. Залити 50 мл соєвого соусу і залишити просочитися.
На олії обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додати солодкий перець, імбир, часник, перемішати і тушкувати 2 хвилини.
До овочів додати морепродукти, перемішати і тушкувати 2 хвилини.
До суміші додати відварений рис. Додати змішаний із соєвим соусом (50 мл) васабі. Все перемішати і тушкувати ще 2 хвилини.
До страви подається маринований імбир, васабі.
Первые блюда рецепты в мультиваркеБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Салат з корейською морквою шинкоюМясных, фруктовых и экзотических салатов
Пирог с тыквой и грецкими орехами тут
Рецепты с фото: рецепты пошагово с фото.
Рецепты пирогов и пирожков - кулинария пирог с капустой. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Рецепт домашнего приготовления майонеза. Майонез домашний рецепт.
Салат мимоза рыба. Салат мимоза шпроты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter