Рис із морепродуктами
- Рис 300 г
- Морський коктейль 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Селера 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Імбир (корінь)
- Соєвий соус 100 мл
- Олія рослинна 100 г
- Зелень (цибуля, петрушка, кріп)
- Кунжут 2 ст.л.
- Приправа (для суші) 2 ст.л.
Рис відварити і додати приправу для суші - 2 ст. ложки. Приправа складається з рисового оцту, цукру і солі.
Заморожений морський коктейль викласти у глибоку сковороду і обсмажити на сильному вогні 10 хвилин. Зайву воду треба злити.
Окремо, на іншій сковороді, на олії, обсмажити дрібно порізані цибулю, моркву і селеру.
Змішати овочі з морепродуктами у глибокій сковороді. Додати часник. Залишити смажитися на повільному вогні.
Яйця розбити на окрему сковороду. Постійно помішувати, доки не вийде щось схоже на омлет.
Додати до морепродуктів рис, омлет, тонко порізаний імбир і зелень. Полити соєвим соусом, додати кунжут і перемішати. Смажити 5 хвилин.
www.recepti.biz.ua кулинарные рецепты мясной салат с черносливом
ТутПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Закуски на праздничный стол - рецепти холодних закусок з фото.
http://recepti.biz.ua рецепт приготовление поп корна в микроволновке
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter